Fehér Kereszt Gyermekvédő Alapítvány

Vissza
Azért dolgozunk, hogy a gyermekeket családjaikkal együtt segítsük.

A Fehér Kereszt mozgalmak tagjai több mint 150 éve – 45 éves kényszerszünettel - azért dolgoztak, dolgoznak hazánkban, hogy a gyermekeket családjaikkal együtt segítsék. Az első budapesti gyermekkórházat a Tűzoltó utcában, a Fehér Kereszt Lelencház Egylet gyűjtéséből hozták létre. 1992 után létrejött alapítványunk eleinte csak a családjaik nehéz helyzete miatt időszakos ellátásra (helyettes szülői gondozásra) szoruló gyerekeket látta el. A helyettes szülői képzések és hálózat mellett alapítványunk oroszlánrészt vállalt és vállal az otthoni körülmények között biztosított gyermekfelügyelet támogatásában, az ellátást vállalók képzésében. Most szeretnénk újabb feladatokat vállalni a gyermekek napközbeni ellátás segítésében, ehhez keresünk önkéntes munkatársakat, egyúttal tagokat klubjainkba.
Mi a Mi Együtt?
Mi a Mi Együtt? Maga a szó: Együtt egyénenként más képet és értelmet jelenít meg. És ez így van jól! Vannak akik, azt mondják: Nagyfokú szociális érzékenység, tudatos társadalmi szerepvállalás! Mi, akik létrehoztuk, azt mondjuk: A mi ügyünk! Ez így egyre zavarosabb, ugye?:) Pedig ezek mind mi vagyunk. Rajtunk keresztül csupán egy jó döntéssel beteg gyermekek gyógyulását segítheti, éhező embereket, sérült állatokat menthet meg, vagy egy jó ügy mellé állhat! S mindezt úgy, hogy EZ ÖNNEK SEMMILYEN PLUSZ KÖLTSÉGÉBE NEM KERÜL!
 
Az oldalunk ebben segít! Lehetőséget kínálunk arra, hogy weboldalunkon keresztül vegye igénybe azokat a szolgáltatásokat, amelyeket egyébként is igénybe venne máshol, viszont ha itt teszi, segít ott, ahol erre valóban szükség van. Hiszen a Mi Együtt csak egy jó döntés, ami nem kerül semmibe!
Üzenetküldés és üzletkötői időpontfoglalás