Vasas Centenárium Alapítvány

Vissza
A Vasas Centenárium Alapítványt hoztuk létre.

A Vasas Centenárium Alapítványt 2006-ban civil kezdeményezésre hoztuk létre többek közt a 100 éves Vasas Sport Club utánpótlás nevelésének támogatására, a gyermekek és fiatalok egészségének megőrzésére, tehetséges fiatal sportolók továbbtanulásának elősegítésére. Az Alapítvány az elmúlt öt évben olyan kiváló sportolókat támogatott, mint a junior és felnőtt világbajnoki címmel egyaránt rendelkező kardozó Szilágyi Áron, a világbajnoki ezüstérmes párbajtőröző Szász Emese, a világbajnoki ezüstérmes, már biztosan olimpiai résztvevő Sastin Marianna, a felnőtt Európa-bajnok ökölvívó Bacskai Balázs, vagy az óriási tehetségként számon tartott vízilabdázóink Vámos Márton és Fazekas Tibor. De támogatunk tanulmányi ösztöndíjjal válogatott röplabdázókat, bajnok atlétákat, további fiatal tehetségeket. Az Alapítvány a sportolókon túlmenően támogatta a Vasas SC által használt és vagyonkezelt állami tulajdonú sportingatlan felújítását és működését. A három gyönyörűen felújított létesítményén azért dolgozik a klub vezetése, hogy a 17 szakosztályában minél több gyermekkel megszerettesse a mozgás örömét, illetve minél több olyan tehetséget neveljen fel, akik a jövőben olyan sikerekben részesülhetnek, amelyek nem csak a Vasas Család, hanem az egész magyar sportszerető társadalom mindennapjait bearanyozhatják!
Mi a Mi Együtt?
Mi a Mi Együtt? Maga a szó: Együtt egyénenként más képet és értelmet jelenít meg. És ez így van jól! Vannak akik, azt mondják: Nagyfokú szociális érzékenység, tudatos társadalmi szerepvállalás! Mi, akik létrehoztuk, azt mondjuk: A mi ügyünk! Ez így egyre zavarosabb, ugye?:) Pedig ezek mind mi vagyunk. Rajtunk keresztül csupán egy jó döntéssel beteg gyermekek gyógyulását segítheti, éhező embereket, sérült állatokat menthet meg, vagy egy jó ügy mellé állhat! S mindezt úgy, hogy EZ ÖNNEK SEMMILYEN PLUSZ KÖLTSÉGÉBE NEM KERÜL!
 
Az oldalunk ebben segít! Lehetőséget kínálunk arra, hogy weboldalunkon keresztül vegye igénybe azokat a szolgáltatásokat, amelyeket egyébként is igénybe venne máshol, viszont ha itt teszi, segít ott, ahol erre valóban szükség van. Hiszen a Mi Együtt csak egy jó döntés, ami nem kerül semmibe!
Üzenetküldés és üzletkötői időpontfoglalás