Szemem Fénye Alapítvány

Vissza
Segíteni a szülőket a nehéz szolgálatban

Krisztián szervezetén 2010 augusztusában – nagycsoportos korában – lett úrrá a leukémia. Több hónapnyi küzdelem után ma már tünetmentes, de közösségbe még nem mehet. Zsolt, a kamaszfiú fokozott izommozgásai és járásképtelensége miatt kerekesszékbe kényszerült, gyenge látása is nehezíti szabad mozgását. A kilencéves Katának agytörzsi daganata van, amely folyamatosan növekszik. Egy évig kemoterápiás kezeléssel próbálták gyógyítani, meg is műtötték, de a mai napig teljes ellátást igényel. Krisztiánnak, Zsoltnak, Katának és betegtársaiknak nyújtanak menedéket a Szemem Fénye Alapítvány pécsi és törökbálinti gyermekhospice házai, mindennapi életüket könnyíti meg a szervezet betegszállító szolgálata. A gyermekhospice házakban szebbé és örömtelibbé próbálják varázsolni a krónikus, életet megrövidítő vagy veszélyeztető betegségben szenvedő gyermekek, fiatalok életét. A szülőknek pedig lehetőséget teremtenek a pihenésre, kikapcsolódásra, hogy kis időre felszabaduljanak a mindennapi szolgálat terhe alól.
Mi a Mi Együtt?
Mi a Mi Együtt? Maga a szó: Együtt egyénenként más képet és értelmet jelenít meg. És ez így van jól! Vannak akik, azt mondják: Nagyfokú szociális érzékenység, tudatos társadalmi szerepvállalás! Mi, akik létrehoztuk, azt mondjuk: A mi ügyünk! Ez így egyre zavarosabb, ugye?:) Pedig ezek mind mi vagyunk. Rajtunk keresztül csupán egy jó döntéssel beteg gyermekek gyógyulását segítheti, éhező embereket, sérült állatokat menthet meg, vagy egy jó ügy mellé állhat! S mindezt úgy, hogy EZ ÖNNEK SEMMILYEN PLUSZ KÖLTSÉGÉBE NEM KERÜL!
 
Az oldalunk ebben segít! Lehetőséget kínálunk arra, hogy weboldalunkon keresztül vegye igénybe azokat a szolgáltatásokat, amelyeket egyébként is igénybe venne máshol, viszont ha itt teszi, segít ott, ahol erre valóban szükség van. Hiszen a Mi Együtt csak egy jó döntés, ami nem kerül semmibe!
Üzenetküldés és üzletkötői időpontfoglalás