Kézenfogva Alapítvány

Vissza
Hogy minden fogyatékos gyermek ugyan úgy tudjon mosolyogni, mint egészséges társa

A KézenFogva Alapítvány 1993 óta dolgozik egy befogadó társadalomért, melyben a fogyatékos, legfőképpen az értelmi fogyatékos gyermekek és felnőttek képesek méltósággal élni napjaikat. Programjainkkal egyrészt közvetlenül támogatjuk a fogyatékos embereket és az őket nevelő családokat, másrészről új szakmai programokkal, képzésekkel segítjük a fogyatékos emberekkel foglalkozó szakembereket, az értük dolgozó civil szervezeteket, az önkormányzati, egyházi intézményeket. Szerteágazó programjaink teszik lehetővé, hogy a fogyatékos gyermekeknek és felnőtteknek szinte minden életszakaszában tudunk segíteni. Hogy mivel is foglalkozunk? Alapítványunk azért dolgozik, hogy minden fogyatékos gyermek ugyan úgy tudjon mosolyogni, mint egészséges társa, hogy együtt vidáman nőjenek fel, és minden fogyatékos gyermek megkaphassa a fejlődéséhez, fejlesztéséhez a legtöbb segítséget.
Mi a Mi Együtt?
Mi a Mi Együtt? Maga a szó: Együtt egyénenként más képet és értelmet jelenít meg. És ez így van jól! Vannak akik, azt mondják: Nagyfokú szociális érzékenység, tudatos társadalmi szerepvállalás! Mi, akik létrehoztuk, azt mondjuk: A mi ügyünk! Ez így egyre zavarosabb, ugye?:) Pedig ezek mind mi vagyunk. Rajtunk keresztül csupán egy jó döntéssel beteg gyermekek gyógyulását segítheti, éhező embereket, sérült állatokat menthet meg, vagy egy jó ügy mellé állhat! S mindezt úgy, hogy EZ ÖNNEK SEMMILYEN PLUSZ KÖLTSÉGÉBE NEM KERÜL!
 
Az oldalunk ebben segít! Lehetőséget kínálunk arra, hogy weboldalunkon keresztül vegye igénybe azokat a szolgáltatásokat, amelyeket egyébként is igénybe venne máshol, viszont ha itt teszi, segít ott, ahol erre valóban szükség van. Hiszen a Mi Együtt csak egy jó döntés, ami nem kerül semmibe!
Üzenetküldés és üzletkötői időpontfoglalás