Adatvédelmi nyilatkozat

A miegyutt.hu az Ön adatait titokként kezeli, így az Ön beleegyezése nélkül azt nem adja ki harmadik személynek, kivéve azon szolgáltatót, akitől Ön szolgáltatást vesz igénybe, illetve biztosításoknál biztosítóintézetekről és a biztosítási tevékenységről szóló 2003. évi LX. Törvényben szereplő esetekben, az ott meghatározott szervek részére.

 1. Üzemeltető, adatkezelő

  A miegyutt.hu weboldalt a Balogh és Társa Consulting Team Kft és a ProFutura Firmus Független Biztosításközvetítői és Szolgáltató Kft közösen üzemelteti, azonban a szolgáltatások igénybevételekor csak az adott szolgáltatás nyújtó céghez kerülnek az adatai, ahhoz a másik cég nem fér hozzá, kivéve azt az esetet, amikor mindkét cég szolgáltatását igénybe veszi. Ekkor az Ön adatait a Balogh és Társa Consulting Team Kft és a ProFutura Firmus Független Biztosításközvetítői és Szolgáltató Kft is nyilvántartja úgy, hogy az igénybe vett szolgáltatások adatai nem vegyülnek egymással, azt csak az adott szolgáltatást nyújtó tartja nyilván.

 2. Adatkezelés adatai

  1. A miegyutt.hu weboldal látogatásakor olyan információkat gyűjtünk csak, melyen nem azonosítják pontosan a felhasználót. Ezekre az oldal használatának és működésének optimalizálására van szükségünk.

  2. Szeretnénk, hogy Önöknek minél egyszerűbben és gyorsabban használható felületet biztosítsunk, ennek érdekében sütiket (angolul: cookie) alkalmazunk, hogy újabb visszatérés esetén az oldal felismerje Önt, így kevesebb adatot kell megadni újból.

 3. A vásárlásokhoz a következő adatokra van szükségünk:

  1. Azonosító és jelszó

  2. Vezeték és keresztnév

  3. Cím

  4. E-mail cím

  5. Telefonszám

  6. Biztosítási szolgáltatások igénybevételekor az adott termékhez minimálisan szükséges adatokat a rendszer kérni fogja Öntől. Ezek szerződési típusonként különbözhetnek.

 4. Adatmegőrzés

  A miegyutt.hu az adatokat 10 évig megőrzi és tárolja. Regisztrációját kérés esetén törölni tudjuk, azonban a szükséges és korábban megadott adatokat továbbra is meg kell őriznünk.

 5. Adathozzáférés

  A miegyutt.hu egy fogyasztói pult, melynek segítségével szolgáltatásokat és termékek vásárlását közvetíti szerződéses partnereink számára, ezért az ehhez szükséges adatokat eljuttatjuk számukra. Ezen kívül a Balogh és Társa Consulting Team Kft és a ProFutura Firmus Független Biztosításközvetítői és Szolgáltató Kft ügyfélkezeléssel foglalkozó munkatársai (cégenként külön-külön) és a szolgáltatás folyamatos üzemeltetésért felelős rendszergazdák férhetnek hozzá a miegyutt.hu oldalon megadott adatokhoz. Ezen felül az Ön által megjelölt alapítvány, civil szervezet, mozgalom, stb. részére továbbítjuk az Ön nevét, illetve email címét amennyiben Ön ehhez a felületen hozzájárul, annak érdekében, hogy tudják kitől érkezett a támogatás.

 6. Hirdetések a miegyutt.hu oldalon és emailekben

  A miegyutt.hu a weboldal rendelési felületén és a visszaigazoló e-mailben a vásárlási folyamatot nem zavaró módon hirdetéseket helyezhet el annak érdekében, hogy a Ön minél szélesebb körben legyen tájékozott a tevékenységünkről, illetve megismerhessen új lehetőségeket.

 7. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban

  A kötelező személyes adatok megadása nélkül nem vehetők igénybe a miegyutt.hu szolgáltatásai. A többi, a felhasználó személyéhez szorosabban köthető személyes adatok megadásáról maguk a felhasználók döntenek. Az adatszolgáltatás önkéntes jellegű, azonban a minimálisan szükséges adatok megadása nélkül a szerződések létrejötte nem lehetséges.

 8. A személyes adatokat a bejelentkezés után a felhasználónak lehetősége van módosítani.

 9. Jogérvényesítési lehetőségek

  Amennyiben Ön úgy érzi, hogy a miegyutt.hu üzemeltetői megsértették személyes adatai védelméhez való jogát, úgy ennek érvényesítésére a polgári bíróság előtt van lehetősége, illetve az adatvédelmi hatósághoz is fordulhat.

 10. Az adatvédelmi biztos társaságunk adatkezelési nyilatkozatát nyilvántartásba vette, amely határozat alapján vállalatunk az ügyfelek személyes adatait az 1992. LXII. tv rendelkezései alapján jogosult kezelni és azokat későbbi feldolgozás céljára megőrizni.