Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány

Vissza
Ezek az orvosok azért öltöznek bohócruhába, hogy felvidítsák a beteg gyermekeket...

Alapítványunk bohócdoktorai, a sajátos feladatra speciálisan felkészített, hivatásos előadóművészek. Van közöttük artista, táncos, pantomimes, színész. Amellett, hogy a saját szakterületükön folyamatosan képzik magukat, minden hónapban, az Alapítvány szervezésében, két napos tréningen vesznek részt, a művészeti vezető irányításával. Ekkor nyílik alkalom a „vizit” közben adódott esetleges problémák megbeszélésére, a tapasztalatcserére, művészi eszköztáruk bővítésére (improvizációs, és helyzetgyakorlatok, karakterábrázolás, ének, zsonglőr, bábmozgatás, pantomim- és beszédtechnika, stb.). De a bohócdokiknak ezen felül ismerniük kell a kórházak, intézmények higiéniai és más szabályait, képezniük kell magukat a különböző betegségek kórlefolyását, és gyógymódjait illetően, bővíteniük kell pszichológiai ismereteiket, stb.
Mi a Mi Együtt?
Mi a Mi Együtt? Maga a szó: Együtt egyénenként más képet és értelmet jelenít meg. És ez így van jól! Vannak akik, azt mondják: Nagyfokú szociális érzékenység, tudatos társadalmi szerepvállalás! Mi, akik létrehoztuk, azt mondjuk: A mi ügyünk! Ez így egyre zavarosabb, ugye?:) Pedig ezek mind mi vagyunk. Rajtunk keresztül csupán egy jó döntéssel beteg gyermekek gyógyulását segítheti, éhező embereket, sérült állatokat menthet meg, vagy egy jó ügy mellé állhat! S mindezt úgy, hogy EZ ÖNNEK SEMMILYEN PLUSZ KÖLTSÉGÉBE NEM KERÜL!
 
Az oldalunk ebben segít! Lehetőséget kínálunk arra, hogy weboldalunkon keresztül vegye igénybe azokat a szolgáltatásokat, amelyeket egyébként is igénybe venne máshol, viszont ha itt teszi, segít ott, ahol erre valóban szükség van. Hiszen a Mi Együtt csak egy jó döntés, ami nem kerül semmibe!
Üzenetküldés és üzletkötői időpontfoglalás