Rólunk

Csak egy jó döntés, ami nem kerül semmibe!


De kik is vagyunk mi, és mi az a döntés, ami nem kerül semmibe?!

 

Hogy kik vagyunk? Emberek. Szociálisan érzékeny emberek, akiknek eltökélt célja, hogy segítsenek alapítványokon keresztül olyanoknak - legyenek azok emberek vagy állatok - akik segítségre szorulnak. Hiszen mindnyájan tudjuk, hogy ez velünk is bármikor előfordulhat.

 

A miegyutt.hu-t azért hoztuk létre, hogy mindenki - ahogy Ön is kedves olvasó - egy tudatos és felelős döntést hozhasson meg. Egy olyan lehetőséget kínálunk az oldalon keresztül,  ahol ha szolgáltatást vesz igénybe, akkor támogatást juttathat úgy az Ön által választott alapítványhoz, hogy az Önnek nem kerül semmivel sem többe, mintha bárhol máshol, bármelyik más weboldalon , vagy akár személyesen tenné ezt meg.

Az alapítványok és a miegyutt.hu között lévő megállapodás értelmében a biztosítási termékek nettó éves díjának  1%-át az alapítványok kapják meg. Az Ön választásától függ, hogy Ön azt melyik alapítványnak szánja. Olyan ez, mint az adó 1% felajánlás: Önnek nem kell azért több adót fizetni, hogy felajánlhassa az 1%-át. Pontosan ugyanannyit fizet, de mégis egy lehetőséget kínál, hogy 1%-al jó célt szolgálhasson. És ma rengetegen szorulnak erre.

 

Ez az a jó döntés, ami Önnek nem kerül semmibe, de segíthet azokon, akiknek tényleg szükségük van rá!

 

Ezen felül pedig akciókat szervezünk, melynek keretében az oldalon egyedi díjakat kínálunk. Ezekről folyamatosan tájékoztatást adunk itt, illetve a facebook közösségük oldalán is.

Rólunk mondták
Cserhalmi György a Mi Együttről
"Ha bennünket ez a sokféle indulat, ami mind zsigerből jön, átmegy valahogy az agyunkba, átszűrjük, leszedjük belőle a fölösleget, a szottyot, a löttyöt, akkor egyszer csak ott lesz egy nagyon szép párlat, amit úgy hívnak, hogy szeretet. És abból már lehet építkezni, szinte evangéliumi alapon."
Notice: Undefined offset: 4 in /Library/WebServer/Documents/miegyutt/modules/aboutus.php on line 93 Notice: Undefined offset: 4 in /Library/WebServer/Documents/miegyutt/modules/aboutus.php on line 94
Frei Tamás a társadalmi szolidaritásról
"...az elképzelhetetlen lenne, hogy mi ott biciklizünk és mi nem vagyunk annyira összetartóak szolidárisan azzal a közeggel, ahol élünk, hogy ne álljunk meg és ne vegyünk a kislánytól, akármilyen édes is a kakaója és akármilyen geil is a süteménye..."
Dr. Velkey György, a Bethesda Kórház Főigazgatója
"Nagyon örülünk annak a lehetőségnek, hogy összefogottan, összeszedetten egy ilyen programban részt vehetünk, és így Mi Együtt segíthetünk a beteg gyerekeknek." Dr. Velkey György
Schell Judit a Mi Együttről
Szerintem ezért nagyon okos gondolat, hogy létrejött ez az oldal, mert ezáltal elmaradnak a rossz érzéseim, és inkább egy kellemes jó, hogy valamit tettem, úgy, hogy nem kellett többet költenem, mint a havi rezsim...
Videó:
Smrcz Ervin - Heim Pál Gyermekkórház
Az egészségügynek szüksége van a lakossági, és hasonló civil összefogások támogatására ahhoz, hogy a kórházat folyamatosan fejleszteni tudják.
Videó:
Cimkefelhő
Kalkulátor
Összefogás
Kötelező biztosítás
Mi Együtt
KGFB
Társadalmi szerepvállalás
Online biztosítás
Adomány