Magyar Gyermekmentő Alapítvány

Vissza
8000 életveszélyes állapotú gyermeket részesítettünk korszerű mentőellátásban.

Kiemelten közhasznú Alapítványunk, a Magyar Gyermekmentő Alapítvány indította el az ország első Gyermek Mentőorvosi Kocsiját (MOK) 2005-ben. Az elmúlt 7 év során az ország 4 régiójában állítottunk szolgálatba mentőorvosi autókat, 8000 életveszélyes állapotú gyermeket részesítettünk korszerű mentőellátásban. A mentőorvosi autók üzemeltetése az Országos Mentőszolgálat irányítása alatt történik. Szervezetünket szakorvosok és szakápolók működtetik önkéntesen, mindennapi gyógyító munkájuk mellett. A mentőorvosi autók kórházhoz rendeltek, az intenzív osztályok „meghosszabbított karjai”, melyek a baleset helyszínére viszik a szakorvost és teljes körű és méretválasztékú rohamfelszerelést. A MOK nem szállít beteget, feladata a súlyos állapotú betegek mielőbbi állapotstabilizálása. Alapítványunk nagy hangsúlyt fektet baleset megelőzésre, az elsősegélynyújtás ismereteinek elterjesztésére. Ingyenes, országszerte elérhető oktatási programunk laikusoknak (bölcsődei, óvodai, iskolai pedagógusoknak, szülőknek, gyermekeknek) szól, de rendszeresen képzünk szakmabelieket is. Az elmúlt évek során közel 10.000 kismamát képeztünk újraélesztésre. Alapítványunkról bővebben a www.mgya.org oldalon olvashatnak. Kérjük támogassák Alapítványunk célkitűzéseit, legyenek Önök is gyermekmentők!
Mi a Mi Együtt?
Mi a Mi Együtt? Maga a szó: Együtt egyénenként más képet és értelmet jelenít meg. És ez így van jól! Vannak akik, azt mondják: Nagyfokú szociális érzékenység, tudatos társadalmi szerepvállalás! Mi, akik létrehoztuk, azt mondjuk: A mi ügyünk! Ez így egyre zavarosabb, ugye?:) Pedig ezek mind mi vagyunk. Rajtunk keresztül csupán egy jó döntéssel beteg gyermekek gyógyulását segítheti, éhező embereket, sérült állatokat menthet meg, vagy egy jó ügy mellé állhat! S mindezt úgy, hogy EZ ÖNNEK SEMMILYEN PLUSZ KÖLTSÉGÉBE NEM KERÜL!
 
Az oldalunk ebben segít! Lehetőséget kínálunk arra, hogy weboldalunkon keresztül vegye igénybe azokat a szolgáltatásokat, amelyeket egyébként is igénybe venne máshol, viszont ha itt teszi, segít ott, ahol erre valóban szükség van. Hiszen a Mi Együtt csak egy jó döntés, ami nem kerül semmibe!
Üzenetküldés és üzletkötői időpontfoglalás