Biztosítás
Kötelező Felelősség (KGFB)
A kötelező felelősségbiztosítással a törvényi szabályozás értelmében minden közúti forgalomban részt vevő gépjárműnek rendelkeznie kell. Ha elmulasztjuk megkötni, súlyos pénzbírságokra is számíthatunk. Nem beszélve arról, hogy amennyiben balesetet okozunk, kártérítési kötelezettség is terhelhet minket. Kérdés esetén mindenben segítünk.
CASCO
Amíg a KGFB a másik félnek okozott kárt téríti meg, addig a Casco biztosítással saját értékünket tudjuk védeni. A gépjárművünkkel történt baleset bekövetkeztekor az önrésztől és a szolgáltatási csomagtól függően téríti a javíttatás költségét a biztosító. Segítségért a Kapcsolatok menüpont alatt találja elérhetőségeinket.
KGFB és CASCO egyben
Egyidejűleg rákérdez az összes KGFB és Casco biztosítás számításához szükséges paraméterekre. Segítség esetén a kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeken állunk rendelkezésére.
Lakás biztosítás
Lakásbiztosításának díját a tovább gombra kattintva egyszerűen ki tudja bárki számolni, hogy mely biztosítóknál mennyiért tudja biztosítani értékeit. Javasoljuk azoknak, akik nem jártasak a biztosítások területén, vegyék fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk kitölteni a szükséges részeket. Elérhetőségeink a Kapcsolat menüpontban megtalálhatóak.
ALAPÍTVÁNYOK

Magyar Hospice Alapítvány

Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány

Messzehangzó Tehetségek Alapítvány

Bethesda Kórház Alapítvány

Noé Állatotthon Alapítvány

Mi a Mi Együtt?
Mi a Mi Együtt? Maga a szó: Együtt egyénenként más képet és értelmet jelenít meg. És ez így van jól! Vannak akik, azt mondják: Nagyfokú szociális érzékenység, tudatos társadalmi szerepvállalás! Mi, akik létrehoztuk, azt mondjuk: A mi ügyünk! Ez így egyre zavarosabb, ugye?:) Pedig ezek mind mi vagyunk. Rajtunk keresztül csupán egy jó döntéssel beteg gyermekek gyógyulását segítheti, éhező embereket, sérült állatokat menthet meg, vagy egy jó ügy mellé állhat! S mindezt úgy, hogy EZ ÖNNEK SEMMILYEN PLUSZ KÖLTSÉGÉBE NEM KERÜL!
 
Az oldalunk ebben segít! Lehetőséget kínálunk arra, hogy weboldalunkon keresztül vegye igénybe azokat a szolgáltatásokat, amelyeket egyébként is igénybe venne máshol, viszont ha itt teszi, segít ott, ahol erre valóban szükség van. Hiszen a Mi Együtt csak egy jó döntés, ami nem kerül semmibe!
Üzenetküldés és üzletkötői időpontfoglalás