Magyar Fiatalok Határok Nélkül Alapítvány

Vissza
Támogatja a határon túl élő magyar fiatalok anyaországgal való kapcsolattartását.

A Magyar Fiatalok Határok Nélkül Alapítvány immáron több mint egy évtizede foglalkozik a nehéz sorsú határon túl élő magyar fiatalok felkarolásával. Célunk a szülőföldjükön való boldogulás anyagi és erkölcsi támogatása. A kulturális, nyelvi elnyomatás a többségi nemzetek részéről ezekben az országokban igen súlyos, emellett sajnos életkörülményeik is igen mostohák a nehéz gazdasági helyzet miatt. A felsőfokú oktatásban tanuló magyar ajkú fiatalok számára ösztöndíj támogatást és könyveket biztosítunk adományként, hogy az elérni kívánt végzettségükkel magyar nyelvük megtartása mellett a jövőben olyan határon túli generáció nőjön fel, aki szülőföldjén marad, gyarapodik, boldogul, és elősegíti anyanyelvünk fennmaradását, továbbá a hazánk és a szomszédos országok közötti híd erős pillére lehet. Köszönettel, Magyar Fiatalok Határok Nélkül Alapítvány
Mi a Mi Együtt?
Mi a Mi Együtt? Maga a szó: Együtt egyénenként más képet és értelmet jelenít meg. És ez így van jól! Vannak akik, azt mondják: Nagyfokú szociális érzékenység, tudatos társadalmi szerepvállalás! Mi, akik létrehoztuk, azt mondjuk: A mi ügyünk! Ez így egyre zavarosabb, ugye?:) Pedig ezek mind mi vagyunk. Rajtunk keresztül csupán egy jó döntéssel beteg gyermekek gyógyulását segítheti, éhező embereket, sérült állatokat menthet meg, vagy egy jó ügy mellé állhat! S mindezt úgy, hogy EZ ÖNNEK SEMMILYEN PLUSZ KÖLTSÉGÉBE NEM KERÜL!
 
Az oldalunk ebben segít! Lehetőséget kínálunk arra, hogy weboldalunkon keresztül vegye igénybe azokat a szolgáltatásokat, amelyeket egyébként is igénybe venne máshol, viszont ha itt teszi, segít ott, ahol erre valóban szükség van. Hiszen a Mi Együtt csak egy jó döntés, ami nem kerül semmibe!
Üzenetküldés és üzletkötői időpontfoglalás