Pest Megyei Flór Ferenc Kórház

Vissza
Az ISO és MEES szerint minősített gyógyintézet 16 szakmában kitűnő orvosokkal és nővérekkel

Az alapítók kórházunk magas színvonalú szakmai tevékenységét szándékozták megőrizni és növelni az egyre nyomasztóbb anyagi nehézségek ellenében. A támogatást orvosaink, szakembereink továbbképzésére, ösztöndíjakra és tanulmányutakra, valamint szakmai fejlődésüket szolgáló egyéb célokra, és a A Flór Ferenc Kórház szakdolgozói körében, az ápolási munka magasabb szintű művelésén való ösztönzésre fordítjuk. További fontos feladatunk a korszerű orvostechnikai berendezések és műszerek vásárlásának támogatása is. Kórházunk Budapest keleti kapujánál áll, Pest megye legnagyobb egészségügyi intézményeként, Kistarcsa közigazgatási területén. Az ISO és MEES szerint minősített gyógyintézet 16 szakmában kitűnő orvosokkal és áldozatkész nővérekkel, kiváló diagnosztikai lehetőségekkel, megújuló belső épületrészeivel felkészülten, szeretettel várja Pest megye és a főváros szomszédos kerületeinek rászoruló betegeit. Munkatársaink nap, mint nap azon munkálkodnak, hogy betegeink gyógyultan és elégedetten távozzanak kórházunkból. "Tevékenységünk eredménye: betegeink elégedettsége"
Mi a Mi Együtt?
Mi a Mi Együtt? Maga a szó: Együtt egyénenként más képet és értelmet jelenít meg. És ez így van jól! Vannak akik, azt mondják: Nagyfokú szociális érzékenység, tudatos társadalmi szerepvállalás! Mi, akik létrehoztuk, azt mondjuk: A mi ügyünk! Ez így egyre zavarosabb, ugye?:) Pedig ezek mind mi vagyunk. Rajtunk keresztül csupán egy jó döntéssel beteg gyermekek gyógyulását segítheti, éhező embereket, sérült állatokat menthet meg, vagy egy jó ügy mellé állhat! S mindezt úgy, hogy EZ ÖNNEK SEMMILYEN PLUSZ KÖLTSÉGÉBE NEM KERÜL!
 
Az oldalunk ebben segít! Lehetőséget kínálunk arra, hogy weboldalunkon keresztül vegye igénybe azokat a szolgáltatásokat, amelyeket egyébként is igénybe venne máshol, viszont ha itt teszi, segít ott, ahol erre valóban szükség van. Hiszen a Mi Együtt csak egy jó döntés, ami nem kerül semmibe!
Üzenetküldés és üzletkötői időpontfoglalás