Aranycsapat Alapítvány

Vissza
Fontos célkitűzésük, hogy a nemzetet egyesítsék hittel, sporttal és kultúrával.

Az Alapítvány ötletgazdája és elnöke 2002 óta Kű Lajos olimpiai ezüstérmes, Széchenyi Társaság-díjas labdarúgó. A szervezet hívta életre a Kárpát – medencei Összmagyar Nemzeti Diákbajnokságot. Dél-Afrikában, a futball világbajnokság ideje alatt megrendezésre került Nemzetek Kupáján az alapítvány kárpát-medencei diákválogatottja aranyérmet szerzett. A labdarúgás mellett számos más sportágban is szerveznek versenyeket, ilyen az asztalitenisz, a birkózás, a női kézilabda és a sakk. Fontos célkitűzésük, hogy a nemzetet egyesítsék hittel, sporttal és kultúrával, valamint a legendás Aranycsapat emlékét ápolják. Az Aranycsapat Alapítvány céljai • A magyarországi és a szomszédos országok magyar vagy részben magyar tannyelv iskolái számára labdarúgó bajnokság szervezése, ezáltal a nemzeti összetartozás ersítése • A Kárpát-medencében él nem magyar nemzetiség diákok bevonása a programba, így a nemzetközi jelleg növelése, „hidak építése” a magyar és a szomszédos nemzetek között • A legendás Aranycsapatot illetve annak tagjait (pl. Puskás Ferencet, Kocsis Sándort, Bozsik Józsefet, Grosics Gyulát) példaképül állítva, a labdarúgás népszersítése az ifjúság körében • Tehetségkutatás, azaz a bajnokságokban részt vev tehetséges fiatal labdarúgók kiszrése, felfedezése • A programba iktatott kulturális rendezvények (pl. irodalmi estek, történelmi vetélkedk, ökumenikus istentiszteletek, koncertek, egészséges életmódot népszersít illetve kábítószer ellenes eladások, kirándulások stb.) segítségével az ifjúság erkölcsi nevelése • A sporton, a labdarúgáson keresztül a fiatalok számára mozgáslehetség biztosítása, egészséges életmódra nevelés
Mi a Mi Együtt?
Mi a Mi Együtt? Maga a szó: Együtt egyénenként más képet és értelmet jelenít meg. És ez így van jól! Vannak akik, azt mondják: Nagyfokú szociális érzékenység, tudatos társadalmi szerepvállalás! Mi, akik létrehoztuk, azt mondjuk: A mi ügyünk! Ez így egyre zavarosabb, ugye?:) Pedig ezek mind mi vagyunk. Rajtunk keresztül csupán egy jó döntéssel beteg gyermekek gyógyulását segítheti, éhező embereket, sérült állatokat menthet meg, vagy egy jó ügy mellé állhat! S mindezt úgy, hogy EZ ÖNNEK SEMMILYEN PLUSZ KÖLTSÉGÉBE NEM KERÜL!
 
Az oldalunk ebben segít! Lehetőséget kínálunk arra, hogy weboldalunkon keresztül vegye igénybe azokat a szolgáltatásokat, amelyeket egyébként is igénybe venne máshol, viszont ha itt teszi, segít ott, ahol erre valóban szükség van. Hiszen a Mi Együtt csak egy jó döntés, ami nem kerül semmibe!
Üzenetküldés és üzletkötői időpontfoglalás