Figyelem!
Ön olyan biztosítás típust választott, mely online felületen nem kalkulálható. Munkatársaink tudnak ezen biztosítás típusra árajánlattal szolgálni. Kérjük az Üzenetküldés és időpontfoglalásnál adja meg elérhetőségeit - telefonszámot is lehetőség szerint - , hogy mielőbb felvehessük Önnel a kapcsolatot.

ALAPÍTVÁNYOK

Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Egyesülete

Vasas Centenárium Alapítvány

Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért

Magyar Hospice Alapítvány

Fehér Kereszt Gyermekvédő Alapítvány

Mi a Mi Együtt?
Mi a Mi Együtt? Maga a szó: Együtt egyénenként más képet és értelmet jelenít meg. És ez így van jól! Vannak akik, azt mondják: Nagyfokú szociális érzékenység, tudatos társadalmi szerepvállalás! Mi, akik létrehoztuk, azt mondjuk: A mi ügyünk! Ez így egyre zavarosabb, ugye?:) Pedig ezek mind mi vagyunk. Rajtunk keresztül csupán egy jó döntéssel beteg gyermekek gyógyulását segítheti, éhező embereket, sérült állatokat menthet meg, vagy egy jó ügy mellé állhat! S mindezt úgy, hogy EZ ÖNNEK SEMMILYEN PLUSZ KÖLTSÉGÉBE NEM KERÜL!
 
Az oldalunk ebben segít! Lehetőséget kínálunk arra, hogy weboldalunkon keresztül vegye igénybe azokat a szolgáltatásokat, amelyeket egyébként is igénybe venne máshol, viszont ha itt teszi, segít ott, ahol erre valóban szükség van. Hiszen a Mi Együtt csak egy jó döntés, ami nem kerül semmibe!
Üzenetküldés és üzletkötői időpontfoglalás